ჩირის დასამზადებელი აპარატები

ჩირის აპარატები

პროდუქტების ჩირი, ესაა კონსერვაცია ბუნებრივი სახით, მარილის, შაქრის და სხვა კონცენტრატების გარეშე.ჩირის დამზადება საშინაო პირობებში ყველასთვის ცნობილი პროცედურაა, დროის დასაზოგად და პროდუქციის ხარისხის გასაუმჯობესებლად არსებობენ ჩირის საშრობი აპარატები.ამ შემთხვევაში თქვენ დარწმუნებული ხართ, რომ პროდუქტი ინარჩუნებს მის პირვანდელ გემოს, სურნელს და არომატს. ჩირის გამოშრობაგაშრობიდან დიდი ხნის შემდეგ, პროდუქციის გამოყენებისას, თქვენ იგრძნობთ მისგან წამოსულ მზისა და მწიფე ხილის სურნელს.როგორც წესი, სახლის პირობებში მომზადებულ ჩირს ჭირდება დიდი ყურადღება, შემდგომი შენახვის მიზნით, რომ არ გამოიფიტოს ან პირიქით,მაგრამ ჩირის აპარატში გამომშრალი ხილითვის ეს პრობლემები უცხოა.აგრეთვე ამ პროცესის უნიკალურობა იმაში მდგომარეობს, რომ იგი მიმდინარეობს მაქსიმალურად ჩქარა და ეფექტურად, რაც განაპირობებს ელექტროენერგიის ეკონომიასაც.ჩირის დასამზადებელი აპარატიაპარატის გამოყენების შემთხვევაში იღებ ეკოლოგიურად სუფთა პროდუქტს.ამ აპარატის საშუალებით შეგიძლიათ გამოაშროთ სხვადასხვა სახის ხილი, როგორიცაა: გარგარი, ლეღვი, ქლიავი, ყურძენი, ვაშლი და არა მარტო ხილი.ბოსტნეულიც: ხახვი, პომიდორი, სტაფილო, ლობიო, ბადრიჯანი და სხვა. ბოსტნეულის ჩირიკალკის ქაღალდის გამოყენებით შესაძლოა ტყლაპის დამზადებაცტყლაპის დამზადებაჩირის საშრობ აპარატში ხილის და ბოსტნეულის გარდა შეგიძლიათ ხორცისა და თევზის პროდუქტების გამოშრობაც.მათი დიდი ხნის შენახვის შემდეგაც კი ნარჩუნდება მათი კვებითი ღირებულება, ხარისხი და არომატი.ხორცეულის გამოშრობააპარატში შესაძლოა სუნელების დამზადებაც, როგორიცაა წიწაკა, ხმელი სუნელი, ყვითელი ყვავილი და სხვა.წიწაკების გამოშრობა

იგი შედგება

1) ტემპერატურის რეგულიატორი ( 30- 70 გრადუსამდე) 2) აპარატი დამზადებულია სპეციალური პლასტმასისაგან3) მას აქვს ტემპერატურის რეგულირების დიაპაზონი საშრობი პროდუქციის შესაბამისად.4) აქვს გაშრობის აქსელერატორი5)ავტომატური გადართვის ფუნქცია 6)სიმძლავრე დაახლოვებით 250 w -დან 750 w-ამდე7) იგი წონაში საკმაოდ მსუბუქი და კომპაქტურიაჩირი სახლის პირობებშიაპარატი დამზადებულია მაღალი ხარისხის მატერიალისგან, ძირითადათ ეს არის ეკოლოგიურად სუფთა ფირფიტები, რომელიც ინერტულია საკვები პროდუქტების მიმართ, ის არ შედის მათთან რეაქციაში არანაირ პირობებში.შრობის პროცესში მიმდინარეობს ხილიდან წვენის გამოშრობა და არ ვითარდება არავითარი სხვა არასასურველი პროცესი.ჩირის დამზადება

მუშაობის პრინციპი

პლასტმასის საწყისში ჩამაგრებულია ძრავა, რომელიც უზრუნველყოფს ცხელი ჰაერის მიწოდებას.აგრეთვე საშრობში არის ერთმანეთში ჩამაგრებული ფირფიტების შრეები.ამ პატარა ნავისებრი ფირფიტების ძირში ჩამაგრებულია განსხვავებული ზომის თხელი სეტკები სხვადასხვა პროდუქციის დასალაგებლად. ძრავაში ოპტიმალური სიჩქარის შესანარჩუნებლად მასში ჩამაგრებულია მიკროპროცესორიიდიალური ჩირიყველა ის მიკრობი, რომელიც იწვევს შემდგომ ხილის ლპობას და დაფოკვებას, ამ აპარატში მოხვედრისას ნადგურდება.შესაბამისად პროდუქტს უნარჩუნდება პირვანდელი გემო და არომატი.ნატურალური ჩირიაპარატში გამომშრალი პროდუქცია შესაძლოა შეინახოთ დიდი ხნის მანძილზე( ზამთრამდე) შემდეგ კი მოამზადოთ მისგან გემრიელი დესერტები, როგორიცაა: კისელი, კომპოტი და ა.შ. გამშრალი ბოსტნეულისგან კი ამზადებენ სუპს და ბორშს(ამ შემთხვევაში გამოიყენება სოკო)ხილის ჩირიიფიქრებთ, რომ ამ ყველაფრის დასამზადებლად შეიძლება მზის ენერგიის გამოყენება, მაგრამ შეგახსენებთ, რომ ეს მეთოდი მიუღებელია ძლიერ ცხელი ტემპერატურის რეგიონებში, ან ხშირი წვიმების დროს.გარდა ამისა გარე პირობებში შეუძლებელია ხილის დაცვა მტვრისა და მწერებისგან.თან ეს პროცესი ბუნებრივ პირობებში რამდენიმე კვირას მოიცავს, ჩირის საშრობ აპარატს შეუძლია 24 საათის განმავლობაში მოახდინოსეკოლოგიურად სუფთა ჩირიდიასახლისები ალბათ სწორად შეაფასებენ ამ უნიკალურ მოწყობილობას, რომელიც მოცულობით ასეთი ლამაზი და კომპაქტურია:)

დაალაიქე და გაიგე მეტი ↓

ჩირის დასამზადებელი აპარატები
×
Жми «Нравится», чтобы читать нас на Facebook